vrijdag 22 juni 2012

Spinaziemix uit de oven


Ik had nog een pak pompoenblokjes in de diepvries (van de winter ingekocht bij AH). Dus: pompoenblokjes met stukken venkel, ui en aardappel mengen met olie, verse peper en zout. Daarna alles op een ovenplaat roosteren (ca 200 graden 30 minuten, even omroeren), dan flink wat verse spinazie erdoor mengen, de schaal nogmaals een minuut of 10 terug in de oven, op smaak brengen met P en Z en serveren met geroosterde pijnboompitten en veel fetablokjes. Lekker erbij: gevulde tomaten met gehakt en/of couscous.

Food for thought tomatos stuffed couscous

2 opmerkingen:

  1. Goedendag

    Uw blog heeft, dankzij de kwaliteit van de recepten, onze aandacht weten te trekken.

    We zouden het op prijs stellen mocht u hem op Ptitchef.com inschrijven zodat we hem in ons bestand kunnen opnemen.

    Petitchef is een gids die naar de beste culinaire websites verwijst. Meerdere honderden blogs hebben zich reeds geregistreerd en kunnen hun website dankzij Ptitchef aanprijzen.

    Indien u zich op Ptitchef wenst in te schrijven, kan u naar http://nl.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form surfen of naar http://nl.petitchef.com om vervolgens op “Uw eigen blog toevoegen” te klikken in de balk bovenaan.

    Met vriendelijke groeten

    Vincent

    http://nl.petitchef.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke blog hoor. Ik ben echt gek op spinazie, leuk om te zien dat er een blog over is.

    BeantwoordenVerwijderen